ساخت فروشگاه اینترنتی به آسانی آب خوردن!

ساخت فروشگاه اینترنتی به آسانی آب خوردن! المور: می خواهید فروشگاه اینترنتی خودرا بسازید، اما نمی دانید از کجا شروع کنید؟ نگران نباشید؛ شما تنها نیستید. این مشکل خیلی از افراد است. روش های مختلفی برای ساخت فروشگاه اینترنتی شما وجود دارند که می توانید برمبنای نیازها و بودجه ای که دارید، یکی را انتخاب کنید.


به گزارش المور به نقل از پرتال، اگر قصد دارید تا خودتان دست به کار شوید، ما روش فروشگاه ساز را به شما پیشنهاد می نماییم. این روش به هیچ نوع دانش فنی نیاز ندارد. اما چطور میتوان با فروشگاه ساز، یک فروشگاه اینترنتی ساخت؟ استفاده از این روش چه مزایایی دارد؟ با ما همراه شوید تا به جواب این سؤالات برسید.
چگونه فروشگاه اینترنتی ام را بسازم؟ احیانا همین الان این سؤال به ذهنتان رسیده است. برای پاسخ به آن باید روش های مختلفی را که جهت راه اندازی سایت فروشگاهی شما وجود دارند، بررسی کنید. سپس باتوجه به نیازها و امکاناتی که دارید، تصمیم بگیرید که کدام روش برای شما بهتر است.


روش های ساخت فروشگاه اینترنتی به دودسته کلی تقسیم می شوند. ابتدا باید تصمیم بگیرید که می خواهید خودتان سایتتان را طرحی کنید یا جهت راه اندازی سایت از یک برنامه نویس کمک بگیرید. در ادامه با این دو روش بیشتر آشنا می شوید.
استفاده از سایت ساز جهت راه اندازی سایت سایت ساز یک ابزار جدید است که به شما اجازه می دهد تا خودتان سایت دلخواهتان را بسازید. این روش بسیار مقرون به صرفه است. البته توجه داشته باشید که برای دسترسی به امکانات بیشتر باید هزینه کنید.
کمک گرفتن از یک برنامه نویس جهت راه اندازی سایت
این روش به دانش برنامه نویسی نیاز دارد؛ بدین سبب اگر با کدنویسی آشنایی ندارید باید آنرا به یک برنامه نویس حرفه ای بسپارید. این روش، هزینه های شما را به شدت می افزاید.
با انواع فروشگاه سازها آشنا شوید استفاده از فروشگاه ساز، ساده ترین روش برای ساخت فروشگاه اینترنتی است. این ابزار به شما کمک می نماید تا با کم ترین هزینه و بصورت آنلاین، کارهای فروشگاه خودرا مدیریت کنید. برای مثال می توانید مدیریت پرداخت های خودرا بوسیله آن انجام بدهید و به کارهایتان نظم بدهید.
یا موجودی انبار خودرا چک کنید و حذف یا اضافه کردن محصولات را به آسانی انجام دهید. اما پیش از هر چیز بهتر است تا انواع فروشگاه ساز و خاصیت های هر کدام را بشناسید. فروشگاه سازها یا بصورت متن باز (Open source) هستند و یا اشتراکی (SAAS).
فروشگاه سازهای متن باز این دسته از فروشگاه سازها برای توسعه به تخصص در حوزه برنامه نویسی نیاز دارند. به این معنا که باید کدهای آنها را تغییر دهید. این نوع فروشگاه ساز برای کسانی که دانشی دراین زمینه ندارند، مناسب نمی باشد. از سیستم های متن باز برای مدیریت محتوا می توان به وردپرس، مجنتو، پرستاشاپ و اوپن کارت اشاره نمود.
فروشگاه سازهای اشتراکی نرم افزارها و سایت های مختلفی امکانات خودرا بصورت اشتراکی در اختیار شما قرار می دهند. شما می توانید فروشگاه خودرا بوسیله آنها بسازید؛ اما حق مالکیت آنرا نخواهید داشت. جهت استفاده از امکانات تخصصی فروشگاه ساز اشتراکی باید هزینه اشتراک پرداخت کنید.
Shopify، WIX و Bigcommerce از فروشگاه سازهای اشتراکی خارجی هستند که کیفیت بالایی دارند. از آنجائیکه دسترسی به این سایت ها برای کاربران ایرانی دشوار است و هزینه بالایی دارند، بهتر است از انواع ایرانی آن استفاده کنید. برای انتخاب بهترین فروشگاه ساز اشتراکی ایرانی می توانید روی پرتال حساب کنید.
یک فروشگاه ساز حرفه ای چه مزایایی دارد؟ در دنیای دیجیتال، روش های مختلفی برای کسب درآمد در خانه وجود دارند؛ یکی از این روش ها، طراحی فروشگاه اینترنتی است. اگر می خواهید با یک فروشگاه کوچک شروع کنید، بهترین روش برای شما، استفاده از یک فروشگاه ساز خوب است.


اما چرا در سالهای اخیر فروشگاه سازها تا این اندازه محبوب شده اند؟ در ادامه با برخی از مهم ترین مزایای طراحی فروشگاه اینترنتی با فروشگاه سازها آشنا می شوید:
راه اندازی سریع و آسان مدیریت و کنترل بخش های مختلف با کمترین دردسر بدون نیاز به داشتن مهارت برنامه نویسی ایده آل برای مبتدی ها مناسب جهت استفاده در موبایل بروزرسانی ساده و راحت امکان استفاده از قالب های آماده هزینه کمتر نسبت به روش های دیگر آیا فروشگاه ساز معایب هم دارد؟ فروشگاه سازها علاوه بر داشتن مزایای بی شمار برای کسب وکار شما، چند عیب کلی هم دارند. اگر برای درست کردن سایت خود از ابزار فروشگاه ساز استفاده می کنید، لازم است تا با معایب آن نیز آشنا شوید. البته این معایب تا حد زیادی به نوع ابزاری که استفاده می کنید، بستگی دارد. این معایب عبارت اند از:
دسترسی محدود بدون مالکیت کلی شخصی سازی کاملاً محدود بالارفتن هزینه ها پس از گذشت مدت زمان مشخص کلام آخر
یکی از روش های متداول برای کسب درآمد بصورت مجازی، ساخت فروشگاه اینترنتی است. اگر برای طراحی سایت فروشگاهی خود مهارت لازم را ندارید، ابزار فروشگاه ساز بهترین گزینه برای شما است. سایت های مختلف داخلی نیز این امکان را برای کاربران ایرانی فراهم نموده اند.
سایت پرتال، زیرساخت فنی فروشگاه اینترنتی شما را فراهم می آورد. بدین سان می توانید فروشگاه خودرا بدون نیاز به دانش برنامه نویسی بسازید. همین طور می توانید از خدمات 7 روزه رایگان پرتال استفاده کنید تا از کیفیت آنها مطمئن شوید. برای اطلاعات بیشتر با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید.
انتهای رپرتاژ آگهی



منبع:

1401/05/31
13:12:09
0.0 / 5
412
تگهای خبر: Shop , تخصصی , خدمات , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است