هاتگرام تلاشی برای حفظ كسب كار بومی در تلگرام

هاتگرام تلاشی برای حفظ كسب كار بومی در تلگرام المور: با عنایت به زمزه های اخیر در خصوص فیلترینگ تلگرام و اقبال عمومی كاربران ایرانی به استفاده از این نرم افزار نیاز به اپلیكیشنی مشابه در كشور احساس می گردد كه هاتگرام پاسخی به این نیاز است.



به گزارش سرویس بازار ایسنا، هاتگرام یك كلاینت بومی از پیام رسان تلگرام است كه با ارزش افزوده و امكاناتی كه در آن نهفته است، امكان ورود به بازار جهانی را برای كاربران خود فراهم می كند.

در خصوص قابلیت های این نرم افزار می توان به امكان پرداخت ویژه صاحبان كانال ها كه از خصوصیت های آینده این نرم افزار است اشاره نمود.

هاتگرام برای حفظ كسب و كار های داخلی مبتنی بر تلگرام طراحی شده كه هم اكنون ۵.۲۰۰.۰۰۰ نفر - نصب دارد.

طراحان این نرم افزار بومی با عنایت به دغدغه های حاكمیت و ریشه یابی علل موفقیت تلگرام در كشور فصل مشتركی را گشاده اند كه شامل رعایت چارچوب های حاكمیتی - حفظ حریم خصوصی شخصی كاربران و سیانت از كسب و كارهای موجود در وضع كنونی تلگرام است.

هاتگرام برپایه همان API ها و دسترسی های مجازی كه تلگرام بوجود آورده نسخه ای را از خودش به وجود آورده كه علاوه بر رعایت استانداردهای تلگرام، ملاحظات حاكمیت را هم رعایت می نماید.

طراحان این نرم افزار بر این باورند كه پیام رسان بومی در صورتی رشد می كند كه درتعامل با تلگرام بماند و در فضای رقابتی معقول است كه ما می توانیم رشد نماییم.

به باور تولیدكنندگان پیام رسان هاتگرام، حذف تلگرام صدمات بسیاری به گستره آزادی بیان و همینطور كسب و كارهای مجازی كشور می زند.

طبعا این كسب و كارها در بستر كشور ما رشد كردند و بطور قطع نسل جدیدی از كارآفرینی به شمار می روند كه باید در حفظ آنها كوشید.

هاتگرام این امر یعنی حفظ كسب وكارهای مبتنی بر تلگرام را بعنوان دغدغه اصلی خود رعایت كرده و در جهت آن تلاش می نماید.

خوشبختانه تجربیاتی هم به وجود آمده كه این تجربیات در نسخه های خارجی بعنوان كلاینتهای همكار تلگرام در خارج از كشور در حال پروموت است.

با توجه به حجم وسیع كارآفرینی با استفاده از تلگرام به جزات می توان گفت این اپلیكیشن، صنعت تبلیغات را تحت تاثیر قرار داده شركت های خیلی از روش های تبلیغاتی سنتی همچون تبلیغات تلویزیونی و یا بیلبورد صرف نظر كرده اند و به تبلیغات شبكه های اجتماعی روی آورده اند كه این امر نیاز به راه اندازی نرم افزار بومی تلگرام را توجیه می كند.




1397/01/27
15:57:29
5.0 / 5
4197
تگهای خبر: بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است