برگزاری اختتامیه رویداد ایده پردازی به میزبانی دانشگاه امام صادق (ع)؛

ایده های برگزیده در رویداد كندو تجاری سازی می شوند

ایده های برگزیده در رویداد كندو تجاری سازی می شوند المور: اختتامیه رویداد ایده پردازی با سوژه پشتیبانی از كالای ایرانی با عنوان «كندو» در امتداد تحقق شعار سال و با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری، بورس كالای ایران و شبكه افق با اهدای جوایز به تیم های برگزیده و حائز تقدیر در محل دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد؛ همین طور مقرر شد از برخی طرح های برگزیده جهت اجرا و تجاری سازی، حمایت مالی صورت گیرد.


به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابر اعلام بورس كالای ایران، این مراسم با حضور علیرضا دلیری، معاون توسعه و مدیریت جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حامد سلطانی نژاد مدیرعامل بورس كالای ایران، حجت الاسلام و المسلمین حسین علی سعدی رئیس دانشگاه امام صادق مقابل السلام، غلامرضا گودرزی معاون آموزشی و تحصیلات تكمیلی و سید مجتبی امامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امام صادق (ع) و با حضور تیم های برگزیده و راه یافته به مرحله نهایی و باز تعدادی از دانشجویان این دانشگاه انجام شد.
ارزیابی ۱۰ ایده برتر
در ابتدای این رویداد، رازینی مدیر رویداد ایده پردازی كندو با اشاره به ضرورت توسعه كسب وكار و حوزه های مربوط به علوم انسانی و دانشگاهی خصوصاً در بخش های اقتصادی و فعالیت های دانش بنیان اظهار داشت: دانشگاه امام صادق (ع) از دانشگاه هایی بوده كه در حوزه فعالیت ها و كسب وكارهای كارآفرینی و استارتاپی فعال است و با عنایت به اینكه حوزه علوم انسانی و دانشگاهی كمتر در بحث كسب وكار و كارآفرینی توسعه یافته، ایده برگزاری رویداد ایده پردازی شكل گرفت.
وی مهم ترین هدف چنین رویدادهایی را پیوند علم و عمل و ارتباط دانشگاه و جامعه با محوریت حل مساله برشمرد كه در این مرحله با تمركز بر پشتیبانی از تولید ملی و كالای ایرانی برگزار شده است.
وی با اشاره به اینكه از بین تمام ایده های نمایش شده، ۱۴ ایده به مرحله نهایی راه پیدا كردند، اضافه كرد: از این تعداد، ۱۰ ایده حائز شرایط با رویكردهای علمی مختلف و در امتداد كوشش برای پشتیبانی از كالای ایرانی به صورت تفصیلی توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفت.
رازینی با اشاره به اینكه برای پشتیبانی از ایده های نوآورانه برای تحقق شعار سال، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بورس كالای ایران بعنوان حامیان رویداد كندو حضور داشته اند، اظهار داشت: طی مراسم اختتامیه این رویداد و در امتداد تقویت نوآوری و خلاقیت طرح ها و ایده های نمایش شده، از تیم های برگزیده تقدیر و جوایزی اهدا شد.
ایران در مكان نخست تولید علم در منطقه
در ادامه، معاون توسعه و مدیریت جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینكه برگزاری رویداد كندو با محوریت پشتیبانی از كالای ایرانی امسال اتفاق مثبت و مباركی است، اظهار داشت: در راه حركت اقتصادهای روز دنیا، استفاده از دانش و فناوری یك زیرساخت بوده و در این شرایط اگر شركت های فعال در صنایع مختلف، واحد R&D نداشته باشند و به استفاده از دانش و فناوری های روز روی نیاورند، پیشرفت نخواهند كرد. ضمن اینكه دیگر دوره سرمایه گذاری های كلان در شركت های بزرگ خودروسازی و واحدهایی كه تولید كالا دارند، گذشته و این شركت های نرم افزاری فعال در حوزه های علم و فناوری هستند كه با جذب حجم بالای سرمایه گذاری می توانند در توسعه كسب وكار، نقش آفرین باشند.
علیرضا دلیری اضافه كرد: كشور ما هم در این دهكده تجارت جهانی از این قاعده مستثنی نیست و در این راه در حركت است. حتی می توان گفت ایران در این دهكده جهانی جلوتر از خیلی از كشورها باز حركت كرده و در منطقه رتبه اول و در دنیا باز رتبه پانزدهم تولید علم را به خود مختص كرده است.
وی با اشاره به اینكه ظرفیت جوانان ایرانی و دانشجویان كشور ظرفیت قابل توجهی است كه با تاكید بر آن می توان به رتبه های بهتری باز دست یافت، اظهاركرد: ضعفی كه تابحال در كشور با آن روبه رو بوده ایم، این است كه ما علم را به محصول تبدیل نمی كردیم كه بوسیله برگزاری این رویدادهای علمی و دانش بنیان، می توان به هدف خود برای توسعه كسب وكار و پشتیبانی از كالای ایرانی دست یافت. نقش بخش خصوصی باز سرمایه گذاری در این حوزه هاست چونكه بخش خصوصی نسبت به دولت تاجر بهتری است.
معاون توسعه و مدیریت جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینكه بیشتر از ۴۰۰۰ شركت دانش بنیان و ده ها هزار تیم دانش بنیان و كارآفرین در كشور وجود دارد كه باید مدیریت شوند، اظهار داشت: باید تغییر نگاهی داشته باشیم كه تیم های بیشتری شكل گیرد تا تفكر جوانان تحصیل كرده در حوزه های اقتصادی اثربخش باشد؛ چونكه جنگ واقعی امروز، جنگ اقتصادی می باشد.
وی از آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای پشتیبانی از دانشجویان و تیم های دانشگاهی در این رویداد آگاهی داد و اظهار داشت: ما این آمادگی را باز داریم كه با شتاب دهنده ها، تفاهم نامه امضا نماییم و امكانات لازم از قبیل معرفی و جذب سرمایه گذار، وام و تسهیلات بانكی را تأمین نماییم.
ایجاد استارتاپ ها در پشتیبانی از مصرف كالای ایرانی
حامد سلطانی نژاد، مدیرعامل بورس كالای ایران باز در این مراسم به ایده پردازی و راه اندازی كسب وكار در حوزه تجارت كالایی در ایران پرداخت و اظهار داشت: بهبود پوشش ریسك تجارت كالا در اقتصاد ایران بوسیله ایجاد كسب وكارهایی در حوزه گسترش معاملات مشتقه خارج از بورس یا بین المللی، ایجاد كسب وكارهای با كاركرد اعتبارسنجی و كنترل ریسك نكول در معاملات و نمایش ابزارهایی نظیر اختیار معامله و بیمه در تجارت كالایی ایران امكان پذیر است. همین طور افزایش شفافیت و كارایی و كاهش هزینه مبادلات در تجارت كالایی در ایران با توسعه كسب وكارهای مبتنی بر معاملات B۲B و B۲C دست یافتنی است.
بگفته مدیرعامل بورس كالای ایران، توسعه انبارداری و سیستم قبض انبار در تجارت كالایی و طراحی الگوی مناسب در ایران باز بوسیله ایجاد شركت های مدیریت وثیقه جهت توسعه تأمین مالی و ایجاد شركت های تجمیع محصولات جهت افزایش قدرت چانه زنی تولیدكنندگان خرد (بخش كشاورزی و …) محقق خواهد شد.
وی به ایفای نقش واسط در مدلهای بهینه بازار محور در اعمال سیاست های حمایتی دولت از تولید بخش كشاورزی با توسعه مدلهای حمایتی نوین بوسیله مشاركت بخش دولتی و خصوصی (PPP) اشاره نمود و اظهار داشت: در امتداد ایده پردازی و راه اندازی كسب وكار در حوزه تجارت كالایی در ایران، ایفای نقش مكمل در مدلهای بازار محور جهت تنظیم بازار كالاهای اساسی در ایران با توسعه دستگاه های اطلاع رسانی در عرصه تولید و توزیع محصولات در بخش كشاورزی، صنعت و … امكان پذیر است.
سلطانی نژاد در ادامه به ایده پردازی در حوزه های مختص بورس كالای ایران پرداخت و اظهار داشت: در حوزه های مختص بورس كالا می توان ایده راه اندازی كسب وكار در امتداد بهبود اطلاع رسانی و انتشار اطلاعات بورسی و سایر حوزه های كالایی در امتداد بهبود جایگاه بورس كالای ایران در مرجعیت قیمت گذاری كالاها را بیان نمود. نمایش مدل در امتداد ایجاد ابزارهای جدید تأمین مالی و یا مدیریت ریسك در شركت بورس كالای ایران و استفاده از بستر معاملات در بورس كالای ایران در امتداد توسعه تجارت قانون محور باز از دیگر مواردی است كه می توان از آنها نام برد.
مدیرعامل بورس كالای ایران اضافه كرد: توسعه نهادهای واسط در جهت بهبود همكاری بورس های كالایی كشورهای مختلف با ایران به منظور معامله كالاهای پذیرش شده هر بورس در بورس كشور دیگر، توسعه كسب وكار در امتداد بهبود نظارت بر حمل كالای تجاری معامله شده در بورس از مبدأ تا مقصد نظیر سیستم های مانیتورینگ خودروهای سنگین و باز توسعه مدلهای مبتنی بر رمز ارز جهت ایفای نقش واسط در تسویه های ارزی بین المللی از دیگر موضوعاتی است كه می توان در حوزه های مختص بورس كالا به آنها اشاره نمود.
سلطانی نژاد همین طور از امكان بهره گیری از اجماع برای بهبود فرآیندهای بورس (روی سرورهای متمركز یا در بستر بلاك چین و …) در حوزه نظارت و پذیرش قیمت پایه سخن گفت و اضافه كرد: مورد دیگری كه درباب ایده پردازی در حوزه تجارت كالاها می توان نام برد سوژه بهره گیری از اتخاذ تصمیم مبتنی بر اجماع برای بهبود فرآیندهای بورس در بستر بلاك چین (سایر بسترهای الكترونیك) در حوزه اعتبارسنجی مشتریان، انبارها و…، تأیید محتوای اطلاعیه عرضه خصوصاً قیمت پایه، كشف قیمت و باز نظارت بر معاملات است. البته در این رابطه ملاحظاتی در خصوص ضرورت بررسی فقهی متناسب با موارد فوق و بررسی معایب و مزایای مدلهای تصمیم گیری مبتنی بر اجماع وجود دارد كه بایستی مورد توجه قرار گیرد.
۳ هدف اصلی رویداد كندو
معاون آموزشی و تحصیلات تكمیلی دانشگاه امام صادق (ع) باز طی این مراسم اظهاركرد: پارسال این رویداد با سوژه مسجد انجام شد كه خروجی خوبی از آن به دست آمد و استقبال خوبی از آن به عمل آمد. امسال باز در امتداد تحقق شعار سال، رویداد كندو با سوژه پشتیبانی از كالای ایرانی انجام شد.
گودرزی هدف گیری این رویداد را چنین عنوان كرد: رویداد كندو با سه هدف مهم برگزار شد؛ نخستین هدف برگزاری رویدادهای علمی و برقراری ارتباط با شتاب دهنده ها در دانشگاه خصوصاً در حوزه های علوم انسانی و اسلامی بوده است. تربیت منتورها خصوصاً در حوزه بانوان باز هدف دوم بوده و در نهایت نقش آفرینی در حوزه فناوری نرم و هویت ساز سومین هدف مهم از برگزاری این قبیل رویدادهای علمی است.
انتهای رپرتاژ خبری


1397/12/06
14:16:12
5.0 / 5
4066
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , الكترونیك , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است