امكان تهیه هر قطعه از بیش از دو تأمین كننده؛

راهكار هوآوی برای شرایط خاص

راهكار هوآوی برای شرایط خاص به گزارش المور شركت های بزرگ قبل از وقوع مشكلات احتمالی، به فكر راهكارها هستند. به نقل از مدیران هوآوی، این شركت هم قبل از تحریم های آمریكا، راهكارهای مختلفی را برای پیشگیری از وقوع مشكل در زنجیره تولید محصولات خود در نظر گرفته بود.


به گزرش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، این مجموعه برای تأمین قطعات و تكنولوژی مورد نیاز محصولات خود، با برترین شركت های فعال در این زمینه همكاری دارد. به نظر می آید كه این شركت تحریم های تجاری آمریكا را در گذشته پیشبینی كرده بود و برای مقابله با آن چاره هایی را در نظر داشته است. راهكارهایی كه در نهایت منجر به فشار شركت های آمریكایی به دولت خود و عقب نشینی آنان شد.
اخیرا یكی از مدیران ارشد هوآوی در مصاحبه ای با یكی از رسانه های رسمی كشور چین اعلام نموده كه این شركت به منظور پیشگیری از اختلال در روند تولید و عرضه محصولات، برای تهیه هر قطعه حداقل با دو تأمین كننده در ارتباط بوده است.
اخیراً نایب رییس شركت هوآوی، ویكتور ژانگ در مصاحبه ای با خبرگزاری رسمی چین، درباره سیاست های تامین قطعات محصولات هوآوی اعلام نمود:
شركت هایی كه سوی جهانی شدن می روند، قطعات مورد نیاز خویش را صد درصد تولید نمی كنند. به همین خاطر شركت هوآوی حدود ۱۰ سال پیش استراتژی تجاری را با نام «مدیریت پایدار كسب و كار» ایجاد كرد، كه در این استراتژی شركت هر یك از قطعات مورد نیازش را از دو تأمین كننده دریافت می كند.


در تاریخ ۷ نوامبر ۲۰۱۸، دوازدهمین مجمع تأمین كنندگان اصلی هوآوی با حضور ۷۰۰ شركت كننده از ۱۵۰ تامین كننده جهانی و مدیران ارشد هوآوی در چین برگزار گردید. در این مجمع ۹۲ تأمین كننده لوح تقدیر دریافت نمودند كه این تأمین كنندگان شامل ۳۳ كمپانی آمریكایی، ۲۲ كمپانی چینی، ۱۱ كمپانی ژاپنی، ۱۰ كمپانی تایوانی و مجموعاً ۱۶ كمپانی از كشورهای هنگ كنگ، آلمان و كره جنوبی بودند.


تأمین كنندگان خارجی شناخته شده هوآوی در آمریكا شركت های اینتل، كوالكام و مایكروسافت هستند و در میان شركت های ژاپنی، هوآوی با سونی و فوجیتسو همكاری می كند. همینطور هوآوی برای تأمین قطعات مورد نیاز محصولات خود، با شركت های تایوانی TSMC و مدیاتك هم تعامل زیادی دارد. در بخش شركت های داخلی هم هوآوی برای تأمین قطعات با BOE، Tianma، Lixun Precision و چند شركت چینی دیگر در ارتباط می باشد.
در سال ۲۰۱۸ هوآوی برای تأمین قطعات مورد نیاز خود مبلغ ۷۰ میلیارد دلار هزینه كرده كه نزدیك به ۱۱ میلیارد دلار از آن صرف خرید قطعات از شركت های آمریكایی اینتل، كوالكام و مایكرون شده است. تحریم های اخیر آمریكا ضد شركت های چینی، سبب شد كه روابط تجاری هوآوی برای تأمین قطعات با شركت های آمریكایی گرفتار مشكل شود و برای تأمین قطعات از شركت های پشتیبان استفاده نماید. البته تحریم های ایالات متحده مانند تیغ دولبه ای عمل كرد و شركت های آمریكایی ضرر كردند؛ چون كه مشتری بزرگی مانند هوآوی را از دست دادند. البته الان با توافق دولت آمریكا و چین، روند تحریم ها تعلیق شده و شركت های آمریكایی با دریافت مجوز به تجارت با هوآوی ادامه می دهند.
انتهای رپرتاژ خبری


1398/05/08
22:02:12
5.0 / 5
3935
تگهای خبر: آمریكا , تجارت , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است