تسریع استخوان سازی ایمپلنت های كاشتنی با پوشش های زیست فعال سرامیكی

تسریع استخوان سازی ایمپلنت های كاشتنی با پوشش های زیست فعال سرامیكی به گزارش المور پوشش های زیست فعال به پوشش هایی اطلاق می شود كه توانایی استخوان سازی و تشكیل بافت استخوان دارند.


به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابر اعلام نانو تاراپوشش، بافت استخوان تشكیل شده در این حالت بایستی مشابه بافت استخوان اصلی بدن باشد. همچنین، لازم است تراكم و همبندی مناسب را با بافت اصلی داشته باشد. این پوشش ها باید دارای چسبندگی لازم به سلول ها باشند و عفونت و سمیتی در بدن ایجاد نكنند.
امروزه پوشش های زیست فعال به منظور ارتقاء اتصال بیولوژیكی ایمپلنت های ارتوپدی به بافت استخوانی مورد توجه هستند. پوشش های سرامیكی زیست فعال روی پیچ های پدیكل برای بهبود اتصال بیولوژیكی پیچ در مهره های ستون فقرات مورد استفاده قرار گرفته اند.
محمدعلی نادری- مدیرعامل شركت نانو تاراپوشش- در توضیح این پوشش ها اظهار داشت: به بیان ساده، با تشكیل بافت استخوان اطراف پیچ های پدیكل اتصال مناسبی بین پیچ و مهره های ستون فقرات برقرار می شود. از این رو، پیچ ها در محل مناسب ثابت می شود. این پیچ ها علاوه بر خاصیت زیست فعالی باید از استقامت كافی هم برخوردار باشند. بعلاوه، استقامت چسبندگی پوشش به زیرلایه بسیار حائز اهمیت بوده و این پوشش ها نباید در هنگام جاگذاری در بدن بیمار، از زیر لایه جدا شود.


نادری اضافه كرد: پوشش متخلخل استخوان ساز TiO۲ به همراه هیدروكسی آپاتیت نانوساختار یك چاره پیشرفته برای فرآیند استخوان سازی در فصل مشترك ایمپلنت و بافت استخوان در مدت طولانی است. این پوشش ها به منظور افزایش پایداری ایمپلنت ها در طول دوره بهبود، مخصوصاً برای بیماران با تراكم استخوانی كم، مورد استفاده قرار می گیرند.
به قول وی، این تكنولوژی جهت پوشش دهی تیتانیوم و آلیاژهای آن در جایگزین های مفصلی، ایمپلنت های تروما، ستون فقرات و ایمپلنت های دندانی مورد استفاده می باشد.
نادری خاطرنشان كرد: هم اكنون گروه تحقیقاتی بیومواد شركت نانو تاراپوشش، برای اولین بار در كشور موفق به ساخت پوشش های سرامیكی حاوی هیدروكسی آپاتیت روی آلیاژ تیتانیوم شده است. از این فناوری برای افزایش زیست فعالی پیچ های پدیكولار در ستون فقرات بهره گرفته می شود.


مدیرعامل شركت نانو تاراپوشش، اظهار نمود: پوشش نانوساختار هیدروكسی آپاتیت منجر به افزایش خواص بیولوژیكی و زیست فعالی ایمپلنت ها می شود. پوشش های استخوان ساز به روش ®ECC اعمال می شوند. این روش در مقایسه با فرآیندهای پاشش حرارتی، رسوب فیزیكی از فاز بخار (PVD)، رسوب شیمیایی از فاز بخار (CVD)، پوشش دهی غوطه وری و... مزایای بیومكانیكی، بیولوژیكی و بالینی بیشتری دارد.
نادری با اشاره به اینكه ایمپلنت های پوشش داده شده به روش ®ECC، بعد از جاگذاری در بدن بیمار با تجزیه تركیبات كلسیم و فسفر، سبب رشد بافت استخوانی در لایه متخلخل TiO۲ خواهد شد، اظهار داشت: این امر سبب چسبندگی بافت استخوانی جدید روی سطح ایمپلنت می شود. حالا با بهره گیری از روش ®ECC توانایی پوشش دهی انبوه ایمپلنت های ستون فقرات و دندانی با خاصیت زیست فعالی توسعه پیدا می كند.
وی ادامه داد: با انجام تست های مشخصه یابی و بررسی رفتارهای ساختاری، بیولوژیكی، خوردگی و زیست سازگاری، این پوشش ها برای كاربردهای پزشكی پوشش های زیست سازگار تولیدشده و بر مبنای استاندارد ۱۰۹۹۳ DIN به تائید رسیده اند.
شركت نانو تاراپوشش با تاكید بر دو دهه دانش و تجربه مدیران و كارشناسان خود به منظور عرضه خدمات در حوزه وسیعی از تكنیك های پوشش دهی و هم راه اندازی خطوط تولید و تأمین مواد اولیه در حال فعالیت است. حوزه فعالیت شركت، مهندسی سطح، مهندسی پزشكی، متالورژی، نساجی، صنایع نفت و گاز و غیره است. همینطور این شركت در دوازدهمین جشنواره فناوری نانو در تاریخ های ۱۸ الی ۲۱ مهرماه ۱۳۹۸ در سالن خلیج فارس - طبقه اول غرفه شماره ۱۳ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران میزبان علاقه مندان خواهد بود.


انتهای رپرتاژ آگهی


1398/07/14
22:51:17
5.0 / 5
4364
تگهای خبر: استاندارد , بین المللی , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است