مدیرعامل بانك شهر در دیدار با رئیس دانشگاه تهران:

حمایت و پشتیبانی از جامعه دانشگاهی را وظیفه خود می دانیم

حمایت و پشتیبانی از جامعه دانشگاهی را وظیفه خود می دانیم المور: به گزارش المور، دکتر سید محمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر با تکیه بر توجه ویژه این بانک به حوزه مسئولیت اجتماعی و کوشش برای رفع نیازهای مالی و پولی تمامی اقشار جامعه، اظهار داشت: حمایت و پشتیبانی از دانشگاهیان را وظیفه خود می دانیم.


به گزارش المور به نقل از روابط عمومی بانک شهر، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در مراسم انعقاد تفاهمنامه میان بانک شهر و دانشگاه تهران ضمن اشاره به عزم جدی دو طرف به گسترش تعاملات در بخش های مختلف بخصوص در حوزه های مالی، بانکی و پژوهشی، خاطرنشان کرد: موفقیت جامعه دانشگاهی را موفقیت خود دانسته و پیوند میان علم و دانش با عرصه مالی و بانکی را بعنوان یکی از اهداف مهم بانک امسال با جدیت دنبال می نماییم.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت ها و پیشرفت های بانک شهر در حوزه فناوری اطلاعات چشم گیر و قابل توجه است، اضافه کرد: می توانیم ضمن عرضه تسهیلات مناسب به جامعه دانشگاهی، امکان استفاده آنان از بروزترین خدمات بانکی را هم فراهم نماییم.
دکتر احمدی در ادامه از برداشته شدن گام اول جهت راه اندازی و بهره برداری مشترک از کارخانه نوآوری فناوری های مالی بانک شهر در ناحیه نوآوری دانشگاه تهران اطلاع داد و اظهار داشت: در گذشته شاهد وجود موانع قانونی در زمینه مشارکت بانکها در حوزه شهر دانش بعنوان یکی از طرح های توسعه ای دانشگاه تهران و همینطور کارخانه های نوآوری بودیم که این موانع با تصویب قانون جهش تولید توسط مجلس رفع شد.
مدیرعامل بانک شهر با اشاره به اینکه نگاه قانون جهش تولید به حوزه دانش بنیان است، اضافه کرد: ساختاری در نظر گرفته شده است که برای ورود بانکها به مشارکت در حوزه های توسعه ای نظیر شهر دانش دانشگاه تهران، که این مهم می تواند یک فرصت مهم برای همکاری میان دانشگاه ها و شبکه بانکی کشور باشد.
دکتر احمدی تحقق اهداف ترسیم شده در تفاهمنامه دانشگاه تهران و بانک شهر را مستلزم انعقاد قراردادهای اجرایی وفق هر کدام از محورهای تفاهمنامه دانست و اضافه کرد: هدف ما از انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه تهران، این نیست که صرفاً تفاهمنامه برای تفاهمنامه امضا کنیم؛ بلکه به دنبال تحقق یک نگاه توسعه ای در برقراری پیوند بین عرصه علم و دانش و خدمات مالی و صنایع هستیم.
رئیس دانشگاه تهران هم در این مراسم، اظهار داشت: تأمین تجهیزات لابراتوار مرکزی دانشگاه تهران توسط بانک شهر با استفاده از اعتبارات فاینانس تبصره 3 بودجه عمومی کل کشور سال 1401 به مبلغ 150میلیون دلار، یکی از اقدامات اساسی در زمینه ارتقای زیرساخت های پژوهشی در دانشگاه تهران به حساب می آید. بر مطابق قانون بودجه سال جاری، تضمین این تسهیلات بانکی برعهده دولت خواهد بود.
دکتر سید محمد مقیمی تصریح کرد: تفاهمنامه دانشگاه تهران و بانک شهر با هدف پشتیبانی از فعالیتهای فناورانه و نوآورانه، تجاری سازی تحقیقات و خلق ثروت از دانش در جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان منعقد شده است.
وی با ابراز امیدواری نسبت به راه اندازی برج فناوری مالی (فین تک) با کمک بانک شهر در شهر دانش دانشگاه تهران، اضافه کرد: در این برنامه، دانشگاه نقش تسهیل گر و ایجادکننده شرکتهای دانش بنیان در حوزه مالی را ایفا می کند و خدمات توسعه آنها برعهده بانک قرار داده خواهد شد و امید است طرح های مشترک سرمایه گذاری که در دستور کار دانشگاه تهران قرار دارد با مشارکت جدی بانک شهر به مرحله اجرا درآید. رئیس دانشگاه تهران در پاسخ به درخواست مدیرعامل بانک شهر که متقاضی راه اندازی رشته های تخصصی مورد نیاز این بانک در حوزه مالی بود، اظهار داشت: در دوره جدید مدیریتی دانشگاه تهران، سه دانشکده حکمرانی، گردشگری و تجارت و مالیه به راه افتاده است که رشته های جدید بر مبنای نیاز جامعه و به صورت تقاضامحور در آنها ایجاد می شود.
دکتر مقیمی با اشاره به اینکه طراحی رشته های مورد نیاز سیستم بانکی در دستور کار دانشکده تجارت و مالیه قرار دارد، اظهار نمود: آمادگی داریم ملاحظات و نیازهای بانک شهر را در زمینه طراحی رشته های جدید مورد توجه قرار دهیم.
انتهای رپرتاژ آگهی



منبع:

1401/07/26
10:58:59
0.0 / 5
354
تگهای خبر: اقتصاد , بانك , تجارت , تخصصی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است