معرفی بهترین آنتی ویروس های مجانی برای سیستم های كامپیوتری

معرفی بهترین آنتی ویروس های مجانی برای سیستم های كامپیوتری به گزارش المور دوران آنتی ویروس ها به سر آمده است، آنها توسط Windows Defender نابود شدند. اصلاً این طور نیست!


به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابر اعلام ایده آل تك، مجله ایده آل تكنولوژی در اینكه سیستم امنیت داخلی ویندوز روزبه روز در حال بهتر شدن است شكی نیست اما هنوز هم هیچ كس نمی تواند ادعا كند كه یك كامپیوتر شخصی احتیاجی به آنتی ویروس ندارد. مزیت مهم Windows Defender این است كه به صورت مجانی و همراه با نرم افزار ویندوز عرضه می شود، درحالی كه معمولاً برای داشتن یك آنتی ویروس خوب باید مقداری هزینه پرداخت كنیم؛ اما اصلاً نگران نباشید، چون همه آنتی ویروس های خوب هم هزینه بر نیستند.
پیدا كردن یك نرم افزار آنتی ویروس مجانی و درعین حال خوب و مطمئن به یكی از دغدغه های صاحبان كامپیوتر های شخصی تبدیل گشته است. در نظر داشته باشید كه شما در انتخاب یك آنتی ویروس می توانید از نوع مجانی آنها استفاده كنید و هم با پرداخت مبلغی برای خرید آن از خصوصیت های بیشتر مانند فیلترهای اسپم، كنترل والدین، ​​اسكن سیستم و فایروال پیشرفته برخوردار شوید. به طورمعمول كاربرانی كه امنیت بیشتری می خواهند از ضدویروس غیر مجانی استفاده می نمایند.
اما اگر می خواهید از یك آنتی ویروس مجانی و مطمئن استفاده كنید با ما همراه باشید. در این مقاله به معرفی بهترین آنتی ویروس های مجانی پرداخته شده است.
۵ آنتی ویروس برتر مجانی Bitdefender

این نرم افزار عنوان بهترین آنتی ویروس مجانی در سال ۲۰۱۹ را به خود مختص كرده است. همینطور با سیستم عامل های windows، android و mac سازگار است. از خصوصیت های این آنتی ویروس می توان به ضد فیشینگ بودن، اسكن خودكار و تشخیص عالی ویروس اشاره نمود.
این آنتی ویروس درزمینهٔ سرعت اسكن یك سیستم، بی نظیر عمل می كند؛ اما مشكلی كه در زمان كار با آن سر راه ما سبز می شود عدم امكان زمان بندی اسكن خواهد بود. نصب نسخه مجانی آنتی ویروس در حالت خودكار، یك شمشیر دو لبه است كه روند مدیریت ویروس را آسان می كند، اما كنترل آنرا از دست كاربر خارج می نماید.
Avast free

Avast یك آنتی ویروس مجانی به حساب می آید كه همواره یكی از بهترین آنتی ویروس های مجانی در حوزه سیستم های كامپیوتری به حساب می آید. تشخیص ویروس، حالت بازی، مدیریت رمز عبور و اسكن خودكار از خصوصیت های این آنتی ویروس می باشند. Avast اصلاً سیستم را كند نمی كند و از این نظر یك نرم افزار طلایی به حساب می آید.
ضدویروس های Avast و AVG باوجود اینكه به صورت رسمی اواسط ۲۰۱۶ به هم ملحق شدند، هنوز كاملاً باهم ادغام نشده اند. این شركت مقرر است بزودی دو آنتی ویروس مجانی جداگانه عرضه نماید. باآنكه بزودی یك بسته AV مشترك درراه است.
نسخه جدید آنتی ویروس Avast Free، یك حالت بازی خودكار را برای بستن پنجره ها و كاهش بار سیستم اضافه كرده كه بسیار مفید می باشد. رابط كاربری جدیدی هم برای به روزرسانی جدید عرضه كرده است. قابلیت مدیریت رمز عبور هم یك امكان خوب برای شما است.
Sophos home

این آنتی ویروس یك انتخاب فوق العاده برای محیط هایی به حساب می آید كه در آنها از كامپیوترهای شخصی زیادی استفاده می شود. تشخیص ویروس، ضد فیشینگ و امكان ساپورت حداكثر ۱۰ كامپیوتر شخصی از خصوصیت های این آنتی ویروس به شمار می روند.
با استفاده از ابزارهای مرورگر مانند ضد فیشینگ و از همه مهم تر كنترل محتوا، از حفاظت در مقابل ویروس و تروجان برخوردار می شوید.
Kaspersky

نسخه غیر مجانی نرم افزار امنیتی Kaspersky در بالای جدول بهترین آنتی ویروس ها قرار دارد و AV-TEST در آخرین دور آزمایش خود بار دیگر به آن امتیازات كاملی را داده است.
همان گونه كه انتظار دارید، كسپرسكی مجانی نسخه كاملی از برنامه است. نسخه مجانی دارای خصوصیت های اضافی مانند محافظت از حریم خصوصی و از همه مهم تر محافظت مجانی از كامپیوتر شخصی شما است. درنتیجه كار با این نرم افزار بسیار آسان است و سبب می شود تا از شما در مقابل ویروس ها محافظت كند.
ازجمله خصوصیت های كسپر می توان به اسكن زمان واقعی، اسكن ایمیل، ضد فیشینگ، محافظت در مقابل نرم افزارهای جاسوسی، دقیق و قابل اعتماد بودن و البته محیط كاربری قابل پسند اشاره نمود.
Avira

پیش از هر چیز باید بدانید كه شما با یك آنتی ویروس عالی اما پر سروصدا طرف هستید. آنتی ویروس مجانی Avira Free دارای یك رابط ساده با طراحی مجدد swish است. Avira Fre یكی از بهترین بسته های آنتی ویروس مجانی ۲۰۱۸ است.
اما چرا آنرا در ابتدای فهرست قرار ندادیم؟ نمایش تبلیغات برای یك محصول مجانی قابل قبول است؛ اما متأسفانه Avira از این خط عبور كرد، به صورتی كه نمایش بیش ازحد پنجره های تبلیغاتی طاقت فرسا و آزاردهنده شده است. همین مبحث سبب شده كه آنرا در انتهای فهرست بهترین آنتی ویروس های مجانی قرار دهیم.
تشخیص ویروس، ضد فیشینگ، vpn داخلی، ابزارهای بهینه سازی سیستم، تشخیص عالی و عدم تأثیرگذاری كلی بر روی سیستم از خصوصیت های این آنتی ویروس شلوغ هستند.
انتهای رپرتاژ آگهی


1398/10/16
13:21:26
4702
5.0 / 5
موضوعهای خبر: تكنولوژی , شركت , مد , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است