والدین تا به چه میزان باید به ایمنی اتاق كودك خودشان اهمیت بدهند؟

والدین تا به چه میزان باید به ایمنی اتاق كودك خودشان اهمیت بدهند؟ از آنجایی که خانه متداول ترین مکان برای لطمه دیدن کودکان خردسال است و معمولا پیش از شروع مدرسه، کودکان بیشتر اوقات خودرا در خانه می گذرانند و کنجکاو و ماجراجو هستند و درک کاملی از عواقب اعمال خود ندارند، بدین سبب باید امنیت خانه برای کودکان تامین باشد تا از لطمه دیدن های احتمالی جلوگیری شود.


به گزارش المور به نقل از ایسنا بنابر اعلام فروشگاه اینترنتی مادرآن، هرچه شما بیشتر جلوی خطرات را بگیرید و پیش­بینی دقیق­ تری داشته باشید، احتمال لطمه کودک­ تان کمتر می­ شود.
جلوگیری از لطمه دیدن کودکان در خانه و اطراف آن: به جهت اینکه جلوی اتفاقات خطرناک و لطمه دیدن کودک تان را بگیرید، باید این کارها را انجام دهید:
نظارت داشتن بر فرزندتان: یکی از مهم­ترین راه­ های پیشگیری، نظارت داشتن بر کارهای فرزندتان بصورت دورادور است. البته نمی­شود که از والدین یا سرپرستان توقع داشت که هر ثانیه مواظب فرزندشان باشند و این کار سخت­ تر هم می­ شود، اگر چند فرزند داشته باشید.
شما با چند راه حل ساده می ­توانید وقت خودتان را آزاد کنید؛ بطور مثال در مواقعی که فرزندتان خواب است و شما آزاد هستید، غذا درست کنید و داخل فریزر نگهدارید! بدین سان برای وعده­ های غذایی نیاز به وقت گذاشتن نیست و شما می ­توانید از غذایی که قبلا آماده کرده ­اید، استفاده کنید.
یا این که بجای حمام بردن کودک برای شستن صورتش، از پاک کننده ­های صورت کودک استفاده کنید تا هم وقت و هم انرژی خودتان و فرزندتان را هدر ندهید.
به حداقل رساندن خطرات اطراف خانه: * دنبال خطراتی که اطراف خانه برای فرزندتان وجود دارند، باشید. وقتی که این خطرات را پیدا کردید، راه­ هایی برای مقابله با آنها بیابید و بدین سان به سمت امن کردن خانه و اطراف آن برای فرزندتان پیش بروید.
* یک فضای بازی امن برای کودک خود فراهم کنید؛ این مکان باید جایی باشد که شما بتوانید با خیال آسوده فرزندتان را تنها بگذارید و به کارهای ضروری خود مثل حمام رفتن یا آشپزی کردن بپردازید.
* فضایی که در دسترس کودک هست را از هرگونه دارو، مواد شیمیایی، سموم، کبریت و فندک پاک کنید و یا این موارد را داخل کمدی بگذارید که قفل شود و فرزندتان قادر به باز کردن آن نباشد.
* قسمت ­هایی که خطرناک هستند را با ایجاد یک مانع از دسترس کودک خارج کنید.
* از محصولات ایمنی برای پریزهای برق، قفل کردن کابینت و کشوها، محافظ برای پنجره ها و مانع ایجاد کردن جلوی پنجره­ها استفاده کنید تا جلوی برخورد کودکان با این وسایل خطرناک بگیرید.
* استفاده از زنگ خطر دود، در منازل بسیار مهمست.
* برای راحت ­تر راه رفتن فرزندتان در منزل وسایل را مرتب بچینید و تا حد امکان جلوی مسیر فرزندتان نباشند.


خطرات آشپزخانه برای کودکان: از آسیب­ های شایع در آشپزخانه برای کودکان، می­ توان به مسمویت، سوختگی، زمین خوردن یا بریدن پوست با اشیا تیز مانند چاقو اشاره نمود.
* نخستین و بهترین قدم برای جلوگیری از لطمه دیدن کودک در آشپزخانه، این است که آنها را از این مکان خطرناک دور نگهدارید.
* برخی از والدین برای حلوگیری از ورود کودک به آشپزخانه یا از پارک ­های بازی بادی و یا از درب­های ایمنی برای آشپزخانه استفاده می­ کنند.
* البته اگر فرزند شما به سنی رسیده است که می­ توانید خطرات را برایش توضیح دهید و او را از تماس با اشیا خطرناک منع کنید، پس حتما این کار را بکنید.
* استفاده از محافظ برای فر و اجاق گاز، قفل یا قفل کودک برای کمدها و کابینت ­هایی که اشیا خطرناک داخلشان است.
خطرات سرویس بهداشتی برای کودکان: سرویس­ های بهداشتی به علت داشتن خطر مبتلاشدن کودکان به سوختگی و غرق شدگی، جزء مکان­ های خطرناک یک خانه به حساب می ­آیند.
* در زمان استحمام نوزاد یا کودک خود همیشه آنجا حضور داشته باشید و برای یک لحظه هم آنجا را ترک نکنید (حتی به اندازه باز کزدن درب منزل یا جواب دادن به تلفن). وقتی مشغول حمام کردن فرزندتان هستید تمام کارهای جانبی را کنار بگذارید؛ برای اینکه یک ثانیه غفلت شما می­ تواند منجر به خفگی کودک تان شود.
* آب دستشویی را برای فرزندتان روی 50 درجه سانتی­گراد تنظیم کنید تا خطر سوختگی از بین برود و پوست بدن کودک ­تان صدمه ای نبیند.
* حتما پیش از قرار دادن کودک درون وان آب گرم دمای آب را با دماسنج چک کنید. برای استحمام کودک دمای آب باید بین 37 تا 39 درجه سانتی­گراد باشد.
* پیش از وارد کردن کودک به داخل آب، مطمئن شوید که شیر­های آب گرم بسته شده است.




خطرات اتاق خواب و اتاق نشیمن برای کودکان: برای امن کردن اتاق خواب نوزاد و کودک تان، آنها را در جای خواب خودشان بدون پتو و بالش اضافه قرار دهید. والدین می ­توانند با فرزندشان در یک اتاق مشترک باشند ولی روی یک تخت نه؛ برای اینکه این چنین ممکنست برای نوزادشان خطر مرگ داشته باشد.
در اتاق نشیمن و اتاقی که معمولا خانواده در آن دور هم جمع می­ شوند هم یک فضای امن مخصوص بازی فرزندتان فراهم کنید. اسباب بازی­ ها را در یک جعبه مخصوص قرار دهید؛ ترجیحا جعبه­ ای باشد که تهویه داشته باشد تا در صورت افتادن کودک درون آنها، خطر خفگی برایش نداشته باشد.
مراقب کنترلر­هایی که با باتری دکمه­ ای کار می­ کنند هم باشید؛ اگر این باتری­ ها توسط کودک بلعیده شوند خطر خفگی و مرگ را به همراه دارند.
سخن آخر:
تمامی موارد و نکاتی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم، توسط کارشناسان سایت مادرآن تهیه شده­ اند، تا شما والدین گرامی در جهت امن کردن منزل برای فرزندانتان بهتر عمل کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی


1400/02/25
10:56:37
0.0 / 5
571
تگهای خبر: سایت , فروش , محصولات , مد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است