انواع چوب به کار رفته در ساخت کابینت آشپزخانه

انواع چوب به کار رفته در ساخت کابینت آشپزخانه المور: برای ساخت کابینت های آشپزخانه از چوب های درختان مختلفی استفاده می شود.


به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابر اعلام حامی وود، هر کدام از این چوب ها مزایا و معایبی دارند که در زیبایی ظاهر، قیمت، دوام و طول عمر کابینت ها موثر است. بهتر است پیش از سفارش کابینت ها از نوع چوب به کار رفته در آنها اطلاع پیدا کنید تا متناسب با نیاز و بودجه خود بهترین را انتخاب کنید.
کابینت های چوبی کابینت های چوبی به دو شکل ساخته می شوند و در انتخاب چوب مسائلی مانند قیمت، تراکم چوب، وزن چوب، انعطاف پذیری، میزان ابزار خوری، طف رنگی، بافت چوب و... در نظر گرفته می شود.
کابینت های تمام چوب: کابینت هایی که بطور کامل از چوب استفاده شده
کابینت روکش چوب: کابینت هایی که بدنه آنها از جنس ام دی اف (واناچای) می باشد و دارای یک روکش نازک ۱mm از چوب هستند که این روکش ها تنوع بسیار زیادی در طرح، رنگ و قیمت دارند. بطور معمول در ایران از روکش چوب راش، گردو و یا بلوط استفاده می شود، که در این بین روکش راش ارزان تر است.
چوب های رایج در ساخت کابینت ها بطور کلی از 11 نوع چوب درخت در تهیه کابینت های چوبی و روکش چوب استفاده می شود که در زیر را نام برده و توضیحاتی درباره آنها خدمت شما ارائه می دهیم.


۱- بلوط قرمز این چوب محکم، سفت بوده و از طول عمر و دوام بالایی برخوردارست. مزیت استفاده از این نوع چوب نسبت به سایر چوب قیمت مناسب آنست. روی سطح چوب بلوط قرمز طرح هایی وجود دارد که آنرا مناسب ساخت برای آشپزخانه های سنتی کرده است.
۲- بلوط سفید بلوط سفید نسبت به نوع قرمز آن از استواری بیشتری برخوردار بوده و همین طور خطوط و رگه های آن نسبت به بلوط قرمز ظریف تر است. بلوط سفید نیز برای آشپزخانه های سنتی بسیار مناسب می باشد اما به سبب کمیاب بودن قیمت آن کمی بالاتر از بلوط قرمز می باشد. طیف رنگی آن نیز از خانواده قهوه ای، از روشن تا تیره است. به سبب بافت نیمه سنگین و متراکم برای ساخت کابینت های سبک کلاسیک به ویژه رومی بسیار مناسب می باشد.
۳- افرا در سطح آن طرح ها و دانه های ریزی وجود دارد بنا بر این تراکمش نسبت به بلوط کمتر است. همین موضوع سبب شده تا قیمت افرا نسبت به بلوط بالاتر باشد. رنگ اصلی آن کرم بوده اما به سبب قابلیت رنگ پذیری که دارد تنوع رنگی در آن زیاد است. بطور معمول به سبب گران بودن افرا، کمتر در صنعت کابینت سازی از آن استفاده می شود.
۴- گردو وزن چوب گردو نسبت به بلوط کمتر بوده اما از بسیاری لحاظ مانند ظاهر و استواری به بلوط شباهت دارد. قیمت مناسب آن نسبت به سایر چوب سبب شده در کابینت سازی بیشتر استفاده گردد.
۵- عش در مقایسه با بلوط عش رنگ روشن تری دارد بنا بر این ظاهر آن چشم نوازتر است اما از لحاظ استواری مانند یکدیگر هستند. بر روی سطح این چوب خطوط صافی و ظریفی وجود دارد که ظاهر آنرا طبیعی کرده و بیشتر مناسب کارهای سفارشی است.
۶- راش از مزایای استفاده از چوب راش برای ساخت کابینت به تاثیرپذیری خوب در مقابل رنگ، مقاوم در مقابل رطوبت و قارچ اشاره نمود.
۷- توسکا رنگ این چوب کرم مایل به قرمز بوده و تاثیرپذیری خوبی در مقابل رنگ دارد. این چوب بسیار شبیه به راش بوده و در مناطق شمالی کشور می توان آنرا پیدا کرد.
۸- زبان گنجشک رنگ این چوب در طیف زرد بوده و به سبب مقاومت بالایی که دارد به جز استفاده برای کابینت مناسب ساخت وسایل دکوری مانند کمد، درب و.. است.
۹- والسا نام دیگر این چوب بالسا است و به سبب سبک بودن برای ساخت درب های کابینت نیز به کار می رود. رنگ آن نیز کرم روشن مایل به قهوه ای است. از دیگر مزیت های آن می توان به انعطاف پذیری بالا و فرم دهی آسان اشاره نمود.
۱۰- ساج رنگ این چوب قهوه ای مایل به طلایی است که رگه هایی از رنگ سیاه در آن وجود دارد. دوام ساج بالا بوده اما بسیار سنگین است. از این چوب به جز ساخت کابینت در ساخت درب ها، گیت و... نیز استفاده می نمایند.
۱۱- ماهون ماهون یا ماهگون رنگ قهوه ای مایل به قرمز دارد و در مقابل رطوبت و حرارت مقاوم است. بافت این چوب سخت بوده اما مزیت آن این است که با بهره گیری از روغن می توان به آن جلا داد و مانند روز اول می شود.


کابینت ایران گستر ( حامی چوب ) مجموعه ایران گستر تولید کننده و طراح تخصصی انواع کابینت های آشپزخانه در سبک های متنوع است. برای مشاهده طرح ها و نمونه کارهای انجام شده و اطلاعات بیشتر می توانید به سایت حامی چوب به آدرس www.hamiwood.ir مراجعه کنید
انتهای رپرتاژ آگهی



منبع:

1400/07/24
12:44:56
484
0.0 / 5
موضوعهای خبر: ارز , تخصصی , تولید , زیبایی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
پربازدیدهای المور

جالبهای المور

جدیدهای المور

almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است (1395-1404)
المور، بهترین‌ها را در دنیای مد بیابید. راهنمای شما در دنیای فشن.