مشاور وزیر بهداشت:

خیران، نقطه اتکای دیپلماسی سلامت هستند

خیران، نقطه اتکای دیپلماسی سلامت هستند به گزارش المور، مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی و دبیر کارگروه خیرین و مشارکت های مردمی، ضمن تبیین ساختار حوزه اجتماعی و خیرین وزارت بهداشت، اظهار داشت: امروزه دیپلماسی سلامت از مقوله های مهم در زمینه ارتباطات خارجی بشمار می رود و نیازمند توجه ویژه به این حوزه هستیم.


به گزارش المور به نقل از خبرگزاری ایرنا از اداره کل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رضا محمودی در دیدار با مدیران ارشد حوزه اجتماعی و خیرین وزارت بهداشت با مشاور فرهنگی و دستیار اجرائی وزارت امور خارجه با اشاره به ضرورت توجه به گردشگری سلامت اضافه کرد: از دیگر حوزه هایی که ارزآوری مناسبی برای کشور دارد، همین گردشگری سلامت است که به رشد اقتصادی کشور کمک می رساند.

وی با اشاره به مشکلات کشور در دوران کرونا گفت: کمک خیرین خارج از کشور در دوره کرونا از مسایل قابل اتکا بود که باید بطور مناسب و منسجم به آن پرداخت.
محمد جواد حیدری پور، مدیرکل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت نیز با اشاره به جایگاه بیست و دوم ایران در امور خیریه در جهان طبق رتبه بندی ۱۰ساله اضافه کرد: این رتبه در حقیقت قسمتی از ظرفیت ایران دراین زمینه است و آمارها کامل و جامع نیست و اگر بخش های مغفول نیز شناسایی و در آمارها اعمال شود، بی گمان جایگاه بهتری خواهیم داشت بااینکه فاصله بسیار زیادی با رتبه های یک تا پنج جدول داریم.

وی با تأکید بر بهره گیری از ظرفیت ایرانیان خیر خارج از کشور اضافه کرد: ایرانیان زیادی در جای جای جهان حضور دارند که می توانند به سیستم سلامت کشور کمک های بسیار خوبی بکنند و باید با برنامه ریزی از این ظرفیت استفاده نمائیم.

مدیرکل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت با اشاره به پراکندگی ایرانیان خارج از کشور اظهار داشت: حوزه های جغرافیایی متفاوتی را برای تسهیل امور می توان در نظر گرفت که با همکاری وزارت خارجه می بایست نسبت به تدقیق حوزه ها و تسهیل شناخت و راه های ارتباط با ایرانیان خارج از کشور اقدام نماییم.

حیدری پور یکی از مهم ترین حوزه ها را خلیج فارس دانست و اضافه کرد: نزدیک ترین حوزه و شاید یکی از پرثمرترین حوزه برای مشارکت خیرین، حوزه خلیج فارس است که خیرین دل سوز و بزرگواری را در خود جای داده است و می کوشیم در اولین سفر و دیدار خود با ایشان دیدار و گفت و گو داشته باشیم.
حجت الاسلام امرودی، مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه، ضمن استقبال از مدیران حوزه اجتماعی و خیرین وزارت بهداشت و حضور ایشان در وزارت امور خارجه، از کوشش و دل سوزی ایشان در راه ارتقای سلامت کشور قدردانی نمود.

وی با تقدیر از وزیر بهداشت به سبب توجه ویژه به حوزه اجتماعی و خیرین اظهار داشت: از حوزه های مهم و کارآمد در وزارت بهداشت که خدمات مناسبی در عرصه سلامت داشت و متاسفانه در دوره گذشته در محاق تعطیلی رفت، حوزه اجتماعی بود که خوش بختانه با حضور آقای دکتر عین الهی احیا شد.

حجت الاسلام میثم امرودی در ادامه و در امتداد مبحث گردشگری سلامت، خواهان گسترش هتل بیمارستان ها در کشور شد و اضافه کرد: هتل بیمارستان ها در کنار پزشکان و گروههای درمانی کارآمد ایران، می توانند به افزایش میزان جذب گردشگران متمول و درآمد ارزی کشور یاری رسانند.

مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه با تأکید بر جذب درآمدهای خارجی اضافه کرد: با این همه نمی بایست از شفافیت مالی غافل بود و با همکاری مناسب نهادها باید از پول شویی و فرار مالیاتی با سواستفاده از این ظرفیت جلوگیری کرد.
حجت الاسلام امرودی با پرداختن به مسئولیت اجتماعی افراد و بنگاه ها، افزود: می توان از این طریق و طی هماهنگی های لازم، معافیت های مالیاتی برای خیرین سلامت خارج از کشور در نظر گرفت و به جذب سرمایه و کمک های خیرین یاری رساند.

وی ضمن تاکید بر شناسایی ایرانیان خارج از کشور، اظهار داشت: با یافتن زادگاه هر کدام از این بزرگوران، می توان ایشان را به کار خیر و ارتقای زیرساخت های سلامت آن مناطق فراخواند.
مجتبی بنی اسدزاده، دستیار اجرائی وزیر امور خارجه، ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت های گردشگری سلامت، اظهار داشت: این شاخه از گردشگری دارای گردش مالی بسیار عالی و بالا بدون حواشی معمول سیاسی و اقتصادیست و می توان بسیار بیش تر روی آن کار کرد.

وی با اشاره به مبحث تاریخی حضور مبلغان و راه اندازی مراکز درمانی در کشورهای دیگر، اضافه کرد: درمان یکی از راه های تسهیل ارتباطات و دروازه ورود به کشورهای دیگر است، چنان چه تجارب ارزشمندی نیز در این عرصه در کشور و در رابطه با کشورهای ثروتمند همسایه داشته ایم.

دستیار اجرائی وزیر امور خارجه با تأکید بر توانایی، تخصص و تجربه بالای پزشکان و نیروهای درمان کشور، افزود: کشور ما می تواند با بهره گیری از آن، به حضور و ارتباط هدفمند ایرانیان در کشورهای دیگر کمک نماید و از این طریق به ارتقای دیپلماسی سلامت یاری رساند؛ چناننچه تا حالا در بعضی از کشورها توانسته ایم از این طریق حضور و رابطه ای باارزش داشته باشیم.

او در آخر ضمن ارائه آمارهایی از ایرانیان خارج از کشور، حضور و بهره گیری از ظرفیت ایشان در کشور را نیازمند برنامه ریزی درست و هماهنگی مناسب با دیگر دستگاهها دانست و اشاره کرد: درصد بسیار بالایی از ایرانیان خارج از کشور، وابستگی خاصی به جریان های سیاسی مرسوم خارج نشین ندارند و می توان با ایشان تعامل و همکاری داشت.


منبع:

1401/06/08
16:26:28
0.0 / 5
368
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , ثروت , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است