ترویج فرهنگ حافظ خوانی توسط اپلیكیشن های كتاب الكترونیكی
به گزارش المور اپلیكیشن های كتاب الكترونیكی چند وقتی است كه فعالیت خویش را در ایران آغاز كرده اند و افراد زیادی به آنها روی آورده اند. این اپلیكیشن ها مزیت های زیادی در مقایسه با كتاب های چاپی برای كاربران فراهم می كنند كه از مهم ترین آنها می توان به قیمت پایین تر و حفظ محیط زیست اشاره نمود. این اپلیكیشن ها همینطور می توانند مخاطبان كودك و نوجوان، كه اغلب علاقه وافری به استفاده از گوشیهای هوشمند و تبلت و دیگر لوازم دیجیتال دارند، را به سمت كتابخوانی سوق دهند.
به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام گروه ژی، مدیران این اپلیكیشن ها حالا در تلاشند تا این مخاطبان را بیشتر با فرهنگ و ادبیات ایرانی آشنا كنند و آنها را تشویق به خواندن كتاب های شاعران بزرگ كنند. در بین این شاعران، حافظ جایگاه ویژه ای پیدا كرده و اغلب فعالیت های این اپلیكیشن ها برای معرفی حافظ به این قشر از خوانندگان می باشد.
یكی از اپلیكیشن هایی كه در این زمینه به صورت جدی فعالیت می كند، اپلیكیشن كتابخوان كتاپ می باشد. اپلیكیشن كتاپ به كاربران خود اجازه می دهد تا با پرداخت حق اشتراك كتاب ها را به امانت بگیرند و همین خصوصیت سبب شده تا هزینه كتابخوانی به صورت قابل ملاحظه ای برای كاربران كاهش پیدا كند و اپلیكیشن كتاپ را ایده آل نوجوانان سازد. این اپلیكیشن تلاش زیادی برای آشناسازی كاربران نوجوان با حافظ كرده است كه همچون این فعالیت ها می توان به برنامه آنها برای شب یلدا اشاره نمود.
آنها از كاربران خود خواستند تا بیتی از حضرت حافظ در شبكه های اجتماعی بویژه اینستاگرام (كه بیشتر كاربران آن از قشر نوجوان می باشند) را به اشتراك گذارند.
كاربرانی كه اشعار حافظ را در آن روز به اشتراك گذاشتند یك كد هدیه ۱۰ هزار تومانی از سوی اپلیكیشن كتاپ دریافت نمودند كه به آنها اجازه می دهد به مدت ۴۰ روز از این برنامه به صورت مجانی استفاده كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب