فروشگاه ساز چیست؟

فروشگاه ساز چیست؟ المور: آمارها نشان داده است که در خلال یک سال گذشته، تعداد فروشگاه های اینترنتی از 28000 به  89000 عدد رسیده است. بطور قطع این آمار قابل توجهی برای افزایش کسب و کار در ایران است. اما به نظر شما این تعداد فروشگاه اینترنتی از چه راه هایی ساخته شده اند؟ آیا راه اندازی فروشگاه اینترنتی به همین آسانی انجام می شود؟


به گزارش المور به نقل از پرتال، در گذشته افراد جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی، مجبور به گذراندن فرایند زمانی طولانی مدت می شدند. چون که ساخت فروشگاه در اینترنت، نیازمند تخصص و مهارت در زمینه کدنویسی و برنامه نویسی است. اما امروزه با داشتن ابزار کاربردی به نام فروشگاه ساز، این مشکل به آسان حل شده است. پس یکی از عوامل افزایش آمار فروشگاه های اینترنتی را میتوان به وجود فروشگاه سازها اشاره نماییم.


اگر شما هم قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را دارید، استفاده از فروشگاه سازها را فراموش نکنید. شما به لطف فروشگاه سازها می توانید فروشگاهتان را به سادگی ساخته و کمترین هزینه را هم صرف کنید. اما در ابتدا باید از وظایف و کاربردهای فروشگاه اینترنتی آگاهی کامل را پیدا کنید. در این مقاله فروشگاه سازها را به شما معرفی کرده و آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی را عرضه می دهیم:
فروشگاه ساز چیست؟
همان گونه که در مشاغل فیزیکی برای معرفی محصولات به مشتریان به مغازه نیاز دارید، در کسب و کار اینترنتی هم باید اول به فکر ساخت فروشگاه اینترنتی باشید. فروشگاه ساز سیستمی است که فروشگاه را اداره کرده و امکانات لازم برای فروشگاه را برایتان فراهم آورد. فروشگاه سازها دقیقا وظیفه وصل کردن تمام اجزا فروشگاه به یکدیگر را دارند.
شما با داشتن فروشگاه ساز، به سادگی توانایی ساخت سایت شخصی و سایت فروشگاهی بدون هیچ دردسری را دارید. بهترین مزیت فروشگاه سازها در این است که احتیاج به هیچ مهارت و تخصصی برای ساخت سایت ندارند؛ پس گزینه مناسبی برای ساخت فروشگاه هستند. امروزه فروشگاه سازهای مختلفی در حوزه کسب و کار آنلاین فعالیت می نمایند. هر کدام از این سیستم ها، مشخصات خاصی برای خود داشته و انتخاب را سخت تر می کنند.
انواع فروشگاه سازها فروشگاه سازها به صورت کلی به دو نوع تقسیم شده که در ادامه به معرفی هر کدام می پردازیم:
1. فروشگاه کد باز
فروشگاه کد باز به صورت مجانی در اختیار افراد قرار گرفته و قابلیت هر گونه ویرایش را دارد. این فروشگاه سازها به صورت مستقیم بر روی هاست تعبیه شده و کار با آن احتیاج به تخصص و مهارت دارد. از همین رو شاید در سیستم های کدباز خود شما توانایی اداره فروشگاه را نداشته باشید و احتیاج به برنامه نویس پیدا کنید.
روند کار در این فروشگاه ها به این صورت است که برای اضافه کردن تمامی امکانات، احتیاج به پرداخت هزینه دارید. به این صورت که در ابتدا باید قالب مناسب را خریداری کنید. سپس برای اضافه کردن درگاه بانکی، افرونه های مربوطه را هم دریافت کنید. توجه داشته باشید که به هر میزان قصد اضافه کردن امکانات برای فروشگاه را داشته باشید، همان قدر هم باید هزینه کنید.


این گونه فروشگاه ها با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس انجام شده و هیچ گونه پشتیبانی برای رفع مشکلات احتمالی ندارد. از همین رو اگر قصد ساخت فروشگاه کد باز را دارید، حتما به فکر استخدام شخصی برای اداره سایت باشید. بعضی از فروشگاه سازهای کدباز ایرانی را میتوان به ووکامرس، جوملا، مجنتو، پرستاشاپ و اپن کارت اشاره نماییم.
2. فروشگاه سازهای اشتراکی
کار با فروشگاه سازهای اشتراکی، به صورت کاملا آسان انجام می گیرد. در این نوع فروشگاه، شما فقط هزینه سالانه ای را جهت استفاده از فروشگاه به این سایت ها پرداخت می کنید؛ در نتیجه دیگر احتیاج به خرید هاست و دیگر امکانات سایت ندارید. هم چنین راه اندازی فروشگاه اینترنتی به صورت اشتراکی بسیار آسان تر از روش کد باز است؛ چون که در ساخت فروشگاه، احتیاج به هیچ تخصص و مهارتی نیست. از طرفی فروشگاه سازهای اشتراکی، بر خلاف فروشگاه سازهای کد باز، دارای پشتیبانی قوی بعد از تحویل سایت است. امروزه به علت داشتن قابلیت استفاده آسان، فروشگاه سازهای اشتراکی زیادی در ایران فعالیت می نمایند. پرتال، سازیتو، کاموا، ویرچو و بیدک، نمونه هایی از فروشگاه سازهای ایرانی برتر هستند.
اما اگر قصد ساخت فروشگاه به صورت اشتراکی را دارید، پیشنهاد ما برای ساخت فروشگاه، تیم پرتال است. پرتال امکان ساخت فروشگاه در کمترین زمان را برایتان فراهم می آورد. هم چنین دارای تکنولوژی ابری بوده که اطلاعاتتان را بدون هیچ گونه مشکلی، تا مدت ها به همان شکل اولیه نگهداری می کند. از طرفی در پرتال بدون هیچ محدودیتی می توانید محصولات خویش را به فروش برسانید؛ چون که برای هر نوع کسب و کاری، قالب مخصوص به خویش را عرضه می دهد.
بهترین مزیت پرتال را هم میتوان به ساخت و استفاده مجانی از سایت به مدت هفت روز اشاره نماییم. هم چنین فروشگاه های پرتال، تعرفه طراحی سایت بسیار مقرون به صرفه ای داشته و سبب صرفه جویی در هزینه هایتان هم می شود.



شما می توانید با رفتن به وبسایت پرتال و یا تماس با داخلی 2 شماره انواع سایت ها را در چارچوب های متفاوت مشاهده و خریداری کنید. هم چنین با رفتن به پرتال، امکان استفاده از مقاله های آموزشی مختلف هم چون آموزش طراحی سایت هم برایتان فراهم می شود.
کدام یک از این راه ها را برای ساخت فروشگاه انتخاب کنم؟
انتخاب هر یک از سیستم های معرفی شده، کاملا به توانایی ها و خواسته های شما بستگی دارد. به صورت کلی اگر در ساخت سایت تخصص و مهارت خاصی نداشته و تازه کار هستید، پیشنهاد ما به شما استفاده از سیستم های اشتراکی است. اما اگر مهارت اداره سایت های کد باز را دارید، برای اعمال ویرایش های بیش تر، بهتر است که به سراغ سیستم های کد باز بروید.
انتهای رپرتاژ آگهی


1401/02/16
13:49:12
0.0 / 5
386
تگهای خبر: بانك , تخصصی , تكنولوژی , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است