فکر کنم افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟

فکر کنم افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟ به گزارش المور، گاهی اوقات در بعضی روزها احساساتی مثل ناامیدی، غم، بی حالی و بی انگیزگی و حتی خواب آلودگی با وجود خواب کامل به سراغمان می آید که خودمان هم گاهی از این حال و احوال سرخورده می شویم.


به گزارش المور به نقل از مایندیار، برخی اوقات این احساسات به حدی می رسند که با خود می گوییم نکند افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟ چیکار کنم حالم بهتر بشه؟ حال به این سبب تصمیم داریم در رابطه با افسردگی و نشانه های رایج آن صحبت نماییم تا بیشتر در اینباره آشنا شوید.
زمانی که افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟ افسردگی یکی از اختلالات روانشناختی است که اگر علایم و نشانه های آن بیشتر از 2 هفته ادامه پیدا کند نیاز است که حتما به یک مشاور افسردگی خوب مراجعه نمود تا به صورت تخصصی و اصولی بر مبنای روانشناسی به کاهش و درمان افسردگی بپردازد، خصوصا افسردگی شدید که نادر بوده و اگر توسط مشاور افسردگی درمان نگردد می تواند تمام زندگی فرد را کنترل نموده و علاوه بر وارد آوردن صدمه روحی به وی، بخش های مختلف زندگی او را شامل فردی و اجتماعی مختل سازد.
باید توجه نمود افسردگی در ابتدا خفیف می باشد ولیکن اگر به علایم افسردگی بی تفاوت بوده و در صدد درمان آن نبود افسردگی شدت یافته و حالات روانی وخیم تری شامل حال افراد می گردد.
حال آن که عده ای با خود می گویند افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟ باید بدانند در ابتدا نیاز است که افسردگی شان بوسیله ی یک مشاور افسردگی مجرب و توانمند تایید شده و سپس درمان شوند بنابراین شناخت افسردگی شدید و علایم روانشناختی آن بسیار حائز اهمیت می باشد به این دلیل به این علایم اشاره می نماییم.


علایم افسردگی شدید یا اختلال افسردگی اساسی حال آن که اگر افراد با خود می گویند افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟ باید در ابتدا با علایم و نشانه های افسردگی شدید آشنا شده و سپس به یک مشاور متخصص افسردگی رجوع کنند تا در صورت تایید اختلال افسردگی شدید، فرد سریعا درمان را شروع کند.
اختلالات خواب شامل بی خوابی، پر خوابی، کم خوابی لذت نبردن از فعالیتی که پیش تر علاقه بسیاری به آن وجود داشت مثل تفریح و سرگرمی، فیلم تماشا کردن و.. احساس ناامیدی، غم و ناراحتی مداوم و اشک ریختن کاهش یا افزایش اشتها که به مراتب کاهش وزن و افزایش وزن را به همراه دارد. احساس گناه، سرزنش نمودن خود به همراه احساساتی نظیر بی ارزش بودن، پوچی و شکست خوردن تحریک پذیر بودن حتی در مقابل مسائل کوچک و بی اهمیت خستگی، بی حالی، کمبود اراده، انگیزه و انرژی به صورت مفرط و مداوم اضطراب و استرس عدم توانایی در تمرکز کردن و به خاطر سپردن مسائل مختل شدن استقلال فرد در تصمیم گیری بروز دردهای جسمانی و فیزیکی مثل سردرد یا کمر درد کندی در رفتار و حرکت کردن و هم تفکر و صحبت کردن افکار مداوم خودکشی و خودزنی ازاین رو اگر افراد بعد از آشنایی با این علایم همچنان می گویند افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟ تنها چاره موثری که میتوان در جهت بهبود و درمان افسردگی خفیف تا متوسط و هم افسردگی شدید سفارش نمود، بهره مندی از راهنمایی ها و درمان اصولی توسط مشاور افسردگی توانمند و مجرب می باشد.
بنابراین افسردگی شدید محدود به سن خاصی نبوده و سفارش می گردد در هر سنی با وجود علایم هر چند خفیف افسردگی به مشاور رجوع نمود درصورتیکه افسردگی درمان نگردد زندگی افراد تماما مختل شده و فرد نمی تواند نه با خود احساس دوستی کرده نه با دیگران روابط موثری برقرار سازد.
بنابراین در پاسخ به "افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟ بیخیال خودش به مرور زمان حل می شود" هم به مانند بمبی است که کنترل فعال کردن و خاموش کردنش به دست خود افراد می باشد فارغ از آنکه افسردگی به تنهایی غیرقابل درمان بوده و جز با کمک های مشاور متخصص افسردگی کنترل و کاهش نیافته و بهبود نمی یابد.
رزرو وقت بهترین دکتر های روانشناسی در مرکز مشاوره مایندیار تماس بگیرید.


چرا گرفتار افسردگی شدید شدم؟ باید اذعان داشت دلایل گوناگونی می توانند بر بروز افسردگی و شدت یافتن آن به مرور زمان موثر باشند که برخی از آنها را معرفی می نماییم:
از دست دادن فردی عزیز به واسطه مرگ تجربه اتفاقی ناگوار در گذشته مانند تجاوز یا سوءاستفاده جنسی، دزدیده شدن یا پشت سر گذاشتن یک بیماری سخت و.. افسردگی به جهت ناتوانی در برقراری ارتباط و مشکل در روابط اجتماعی بخصوص با والدین عوارض دارویی برخی داروهای خاص تاثیرپذیری از افسردگی یکی از اعضای درجه یک خانواده تنهایی مداوم و طولانی مدت به همراه دلایل روانشناختی دیگر و.. لذا باید توجه داشت در صورتیکه افراد با سوال افسردگی شدید دارم چیکار کنم؟ مواجه گشتند بهتر است در ابتدا با این مساله کنار آمده و آنرا بپذیرند و خویش را به جهت بروز علایم افسردگی در خود سرزنش نکنند چونکه افسردگی به مرور زمان بر اثر دلایل مختلف رخ داده و شدت می یابد و رفته رفته کیفیت زندگی افراد را پایین و متاثر می سازد، ازاین رو بهترین راه رفتن به مشاور افسردگی می باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی


1401/07/14
14:43:48
0.0 / 5
275
تگهای خبر: ارز , تخصصی , زندگی , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است