ناگفته هایی از اقتصاد چین در كتاب علی بابا خانه ای كه جك‎ ما ساخت

ناگفته هایی از اقتصاد چین در كتاب علی بابا خانه ای كه جك‎ ما ساخت المور: با خواندن كتاب «علی بابا خانه ای كه جك ما ساخت» نوشته «دانكن كلارك»، می توان نگاهی به اقتصاد چین داشت.



به گزارش سرویس بازار ایسنا، انتشارات بهار سبز كتاب «علی بابا خانه ای كه جك ما ساخت» خاطرات بنیانگذار علی بابا، با ترجمه منصور بیگدلی را روانه بازار نشر كرده است.

این كتاب در ۱۲ فصل و درباره بزرگ ترین شركت تجارت الكترونیك چین، یعنی گروه علی بابا نوشته شده است.

در مقدمه كتاب می خوانیم: بازار تجارت الكترونیكی چین تفاوت های بسیاری با آمریكا و سایر كشورهای غربی دارد و میراث دهه ها برنامه ریزی دولتی و موسسات دولتی همچنان نقش مهمی در آن بازی می كنند. علی بابا بررسی كرد و از ناكارآمدی هایی كه آن ها بوجود آورده بودند نخست در تجارت الكترونیكی و سپس در رسانه ها و تامین بودجه استفاده نمود. دیدگاه او برای شركت- یا تلاش های بشردوستانه او- اكنون به چالش های بزرگ چین در اصلاح سلامت، آموزش و راهكار او برای محیط زیست گسترش یافته است. اما كسب و كار اصلی امروز علی بابا همچنان تجارت الكترونیكی است، بازاری كه به خلق آن كمك كرد و هم اكنون بر آن حكمفرماست.

«سر مارتین سورل» مدیر عامل WPP درباره این كتاب نوشته است: كتاب پیش روی شما، سرگذشت یك معلم زبان انگلیسی است كه با تلاش و پشتكار، یكی از بزرگ ترین و ارزشمندترین شركت های تجارت الكترونیك دنیا را در چین راه اندازی كرد. فراز و نشیب هایی كه در خلال راه اندازی، اداره و پیشرفت علی بابا با آن ها روبه رو شد پر از درس های آموزنده است. ضمن اینكه با واقعیت اقتصاد جدید چین هم آشنا می شوید.

در ادامه می خوانیم: «هر كسی كه فكر می كند چینی ها فقط كپی می كنند یا فناوری را از جهان غرب می دزدند باید این كتاب را بخواند و دوباره فكر كند. جك ما بخشی از خصوصیت های بیل گیتس، استیو جابز، لری پیج، سرگئی برین و مارك زاكربرگ را دارد. همه این خصوصیت ها در یك نفر جمع شده اند.»

«اكونومیست» هفته نامه خبری و بین المللی به زبان انگلیسی كه در لندن ویرایش می شود، درباره این كتاب می گوید: «این یك كتاب جدید فریبنده است.»

جمله ای از «فایننشال تایمز» كه یكی از قدیمی ترین، مهم ترین و پرنفوذترین روزنامه های اقتصادی - سیاسی در جهان است، هم درباره كتاب «علی بابا خانه ای كه جك ما ساخت» می نویسد: «هر كس می خواهد اقتصاد چین را بررسی كند باید این كتاب را بخواند.»

كتاب «علی بابا خانه ای كه جك ما ساخت» در ۳۸۰ صفحه، با قیمت ۲۳ هزار تومان و تیراژ ۱۲۰۰ نسخه در دسترس علاقه مندان به تجارت الكترونیك، كتاب و كتابخوانی قرار دارد.






1397/04/04
13:12:25
4534
5.0 / 5
موضوعهای خبر: اقتصاد , الكترونیك , بازار , تجارت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است