استارت آپ ها میهمان های جدید اقتصاد ملی

استارت آپ ها میهمان های جدید اقتصاد ملی المور: آینده اقتصاد جهانی را باید در گرو فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست. تجارت الكترونیك واژه ای كه این روزها زیاد درباره آن می شنویم.


به گزرش ایسنا، بنابر اعلام این سو، برطبق تعریف سایت ویكی پدیا كه یكی از بهترین تعریف ها در این زمینه است، تجارت الكترونیك به تجارتی گفته می شود كه «فرآیند خرید، فروش یا تبادل محصولات، خدمات و اطلاعات بوسیله شبكه های كامپیوتری و اینترنت است.»
تجارت الكترونیك در طول سال ها با ظهور فناوری های جدید رشد یافته و به تكامل رسیده است، چند وقتی است كه تب این نوع تجارت در چارچوب استارت آپ ها بالا گرفته است. كسب وكارهایی كه بر پایه ایده های جدید و خلاقانه استوار هستند و بر طبق نیازهای مخاطبان طراحی شده اند وبا نمایش راهكار یا خدمات متفاوت با روندی متفاوت جای خودرا در بازار تجارت الكترونیك باز كرده اند.
این استارت آپ ها همین طور فضای جدیدی را در اقتصاد كشورهای در حال توسعه به وجود آورده است كه علاوه بر اشتغال زایی گسترده می توانند در نهایت سبب افزایش ضریب رشد اقتصاد این كشورها هم شوند.
باتوجه به رشد فزاینده استارت آپ ها در كشور و استقبال مردم از آنها و شدت گرفتن تحریم ها استارت آپ های جدید ایران راه بسیار خوبی برای تولید ملی و كاهش بیكاری به شمار می آیند.


یكی از استارت آپ های ایرانی كه سهم زیادی در اقتصاد ملی و كمك به تولیدات داخلی دارد، فروشگاه كالای ایرانی این سو است. این سو نخستین و بزرگترین بانك جامع معرفی، عرضه و فروش محصولات ایرانی است كه با روش های نوآوارانه و خلاق برای رونق بخشیدن به كسب وكارهای تولیدكنندگان داخلی و تشویق مردم برای استفاده از كالاهای ایرانی فعالیت می كند.
این سو با ۳۶ هزار عدد كالای ایرانی با بیشتر از ۲۰۰ فروشگاه موفقیت زیادی در فرهنگ سازی و جذب مصرف كنندگان به استفاده از كالای ایرانی كسب كرده است. امكانات زیادی كه این سو در اختیار تولیدكنندگان و مصرف كنندگان قرار می دهد، نقش بسزایی در این موفقیت داشته است. امكاناتی مثل دریافت پنل توسط تولیدكنندگان داخلی و نمایش و عرضه مستقیم كالاهایشان. امكان جستجوی هوشمند در سایت و در بین ۱۰ سالن مجزا از محصولات ایرانی، مقایسه كیفیت و قیمت های كالاها توسط خریدار و نمایش تمام تخفیف كالاهای جستجو شده موجب شده، نام این سو به نامی آشنا در بین استارت آپ های داخلی تبدیل گردد.


انتهای رپرتاژ خبری


1397/12/13
13:32:59
4554
5.0 / 5
موضوعهای خبر: اقتصاد , الكترونیك , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است